(S)tort tack!

Updated: Sep 27, 2019

Det är alltid roligt att få dela med sig av allt som händer i projektet och att få möjlighet att ha en dialog med olika aktörer och intressenter.


Igår var vi inbjudna att berätta om projektet på Socialdemokraternas medlemsmöte. Vi fick ett gott mottagande och det var ett stort intresse för vad vi vill åstadkomma. Det som jag verkligen uppskattar med att leda projektet är alla vi möter är oerhört positiva till att göra annorlunda och vill bidra med det som de kan. Det är bra, vi kommer behöva all hjälp och stöttning vi kan få! Att driva innovation är att utmana och bryta traditionella arbetssätt och metoder och det är inte alltid så lätt. För att kunna göra det måste det finnas acceptans och förståelse och en positiv inställning. Som tur är har vi en väldigt bra grund för att verkligen lyckas!

Tack för att vi fick komma till er!


39 views0 comments

Recent Posts

See All

Riskgrupp som målgrupp i en pandemi

Att driva ett innovationsprojekt där målgruppen är en riskgrupp i Corona-tider förändrade mycket. Från att vi haft flera aktiviteter igång till att få ställa in och pausa alla bra initiativ. Det blev

Prenumerera på nyhetsbrevet

  • White Facebook Icon

© ReThink | Redesign | Realise